Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hülya ÖNAL tebrik ziyaretlerini makamında kabul etti

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yeşim ZÜMRÜT, Seramik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih KARAGÜL, Öğr. Gör. M.Berrin KAYMAN KARAGÜL, Grafik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Didem ÇATAL ve Fakülte Sekreteri Şaban Oğuz ÜNAL; Prof. Dr. Hülya ÖNAL’ı makamında tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

-

ÇOMÜ İletişim Fakültesi Birimine bağlı tüm Bölüm Başkanlıkları; Yeni Medya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deniz YENĞİN, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir EŞİTTİ, Radyo- Televizyon ve Sinema Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Tuğba ELMACI ve İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esmeray KARATAŞ, kendi bölümleri bünyesindeki öğretim elemanlarıyla birlikte   Prof. Dr. Hülya ÖNAL’ı  dekanlık makamında ziyaret etti. Tüm bölümlerin  farklı tarihlerde  gerçekleştirdiği nazik ziyaretlerde; Sayın Dekan ÖNAL'a tebrik ve iyi dilek temennileri sunuldu.

-

ÇOMÜ Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Reşit ERSAY ve ÇOMÜ  İnsan ve  Toplum Bilimleri Fakültesi, Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat ÇALIŞKAN, İletişim Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Hülya ÖNAL’a tebrik ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini sundular.

-

ÇOMÜ İletişim Fakültesi, Fakülte Sekreteri Filiz KARABAYIR ve  Fakülte İdari Personelleri; Prof. Dr. Hülya ÖNAL’ı  dekanlık makamında  ziyaret ederek, tebriklerini ve iyi dileklerini ilettiler.

-

ÇOMÜ İletişim Fakültesi bünyesinde  bir dönem görev yapmış  olup, mevcut durumda da idari görevlerini ÇOMÜ bünyesinde farklı birimlerde yürütmekte olan idari personeller; Dekan Prof. Dr. Hülya ÖNAL’ı yeni makamında ziyaret ederek, tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.