Bölümümüz Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi

Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ali Emre Bilis, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Kemal Cem Baykal, Doç.Dr. Pınar Özgökbel Bilis ve Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Engin Çağlak, Çanakkale'nin en önemli medya kuruluşlarından olan Boğaz Medya'yı ziyaret ederek dış paydaş toplantısı gerçekleştirdi. Boğaz Medya Grubu İmtiyaz Sahibi İsmet Akıncı'nın ev sahipliği yaptığı toplantıya Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı da katıldı. Toplantıda öğrencilerin medyada tecrübe kazanmaları için Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile Boğaz Medya arasında gerçekleştirilebilecek işbirlikleri ve bölüm öğretim üyeleri tarafından yürütülen yerel basın odaklı bilimsel araştırma projeleri ele alındı.