Bölümümüzde Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi

Bölümümüz Eğitim-Öğretim programında yer alan ve Öğr.Gör. Meral Açıkgöz tarafından yürütülen “Film Kuramları” dersi kapsamında 12 Ocak 2023 Perşembe günü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “Film Söyleşileri Etkinliği” düzenlendi. Etkinlikte Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Doç Dr. Ali Emre Bilis“Sinemada Dijitalleşme” başlıklı bir sunum yaparken dersi alan öğrencilerden Sevgi Alanhuya, M. Emre Fidan, Deniz Selin Güler, Fevzi Başara ve Deniz Çetin de sunumlarıyla yer aldılar. Öğretim elamanları Doç. Dr. Pınar Özgökbel Bilis,  Doç. Dr. Kemal Cem Baykal ve Öğr.Gör. Mehmet Eşli’nin de izleyici olarak yer aldığı etkinlik sonunda öğrenciler bu tarz çalışmaların kişisel ve mesleki gelişimleri için çok önemli olduğunu belirterek organizasyonu gerçekleştiren öğretim elemanlarına teşekkür ettiler. Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Doç Dr. Ali Emre Bilis de kuramsal bir dersin çıktısı olarak söyleşi etkinliğini organize eden Öğr. Meral Açıkgöz’e verdiği destek için teşekkür ederek böyle etkinliklerin Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İletişim Fakültesi işbirliği ile devam etmesi için yeni çalışmalar yapılacağını belirtti. Katılım sağlayan öğrencilere katılım belgelerinin de takdim edileceği bilgisi verildi. Etkinlik sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.