Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi
Radyo, Televizyon ve Sinema

Radyo,Televizyon ve Sinema Bölümü ile Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Programı Arasında İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşen iç paydaş toplantısında, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Programı ile yakın işbirliği için önemli adımlar atıldı.

24 Kasım 2023 Cuma günü saat 11.00'de Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Elmacı’nın liderliğinde gerçekleşti. Toplantıya, Prof. Dr. Hülya Önal, Dr. Öğr. Üyesi H. Çağlar Doğru, Arş. Gör. Dr. Gülseren Dinvar Pekşen ve Arş. Gör. Tolga Barman ile Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Derya Kılıç Sarıkaya, Öğr. Gör. Onur Bayram ve Öğr. Gör. Mehmet Eşli katılım sağladı.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, iki bölüm arasındaki iş birliklerinin güçlendirilmesi, ortak sempozyumlar, konferanslar ve bilimsel etkinliklerin düzenlenmesi, öğretim üyeleri arasındaki iletişimin artırılması ve müfredatların güncellenmesi yer aldı.

Görüşmeler sonucunda, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Programı arasında ortak bir vizyon belirlendi. İki birimin birlikte gerçekleştireceği etkinliklerle akademik alanlarda daha verimli iş birliklerinin sağlanması hedeflendi.