Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi
Radyo, Televizyon ve Sinema

Sektör ve Sanat Buluşmaları: Özkan Emre

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Televizyon ve Sinema bölümünün uygulama alanı olan Film Atölyesi, Sektör ve Sanat Buluşmaları serisine hız kesmeden devam ediyor. Serinin üçüncü etkinliğinde belgesel ve kısa film yönetmeni Özkan Emre, ÇOMÜ Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, 'Dalyan' eserinin gösterimi yapılarak söyleşiye geçildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünün uygulama alanı olan Film Atölyesi, Sektör ve Sanat Buluşmaları serisi üçüncü kez gerçekleştirildi. ÇOMÜ Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda 6 Ocak 2023 tarihinde, saat 10.00’da düzenlenen etkinlik kapsamında etkinliğinde belgesel ve kısa film yönetmeni Özkan Emre öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında ilk olarak öğrenciler, Özkan Emre’nin yönetmenliğini üstlendiği ‘Dalyan’ ve ‘Çobanın Şiiri’ belgeselini izledi.

Radyo Televizyon ve Sinema bölümü bünyesinde oluşturulan Film Atölyesi etkinlikleri kapsamında yönetmen Özkan Emre öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında katılımcılara ilk olarak Özkan Emre’nin yönetmenliğini üstlendiği belgesel gösterimleri yapıldı. Ardından Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı ve Film Atölyesi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Emre Bilis, konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Radyo Televizyon ve Sinema bölümünün üniversite çapında en aktif bölümlerden biri haline getirilmesi için çaba sarf ettiklerine değinen Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Film Atölyesi etkinliklerinin giderek artacağını vurguladı. Film Atölyesi Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Tolga Barman’ın moderatörlüğünde Özkan Emre ile söyleşi etkinliğine geçildi. Etkinlik kapsamında Özkan Emre, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

 

Haber:Yasemin Çakar

Fotoğraflar: Yiğit Şahin